Knusse verlichting

Fatboy Lamp

 

Met de juiste verlichting ziet je slaapkamer er heel anders uit! Kies voor een gezellig warm licht om het ‘s avonds knus te maken. Vermijd zeker het gebruik van fel of hard licht. De slaapkamer is ook de perfecte plek om te experimenteren met bijzondere sfeerverlichting en verlichtingsstijlen. Een beetje inspiratie…

Neonletter Lampen

Neonletter Lampen

De neonletters van Seletti geven je kamer een heel bijzondere look. Je kan alle letters afzonderlijk bestellen en vervolgens aan elkaar verbinden. Op die manier kan je zelf een verlichte boodschap spellen om tegen je muur te hangen. Ideaal om je kamer een heel eigen accent te geven.

Lampen die schitteren

Lampen Seletti

Deze schitterende lampjes brengen een betoverende sfeer in de kamer! De lampen zitten in massief kristal dat het licht breekt en zachtjes verspreidt in de kamer. Je kan ze zowel aan het plafond bevestigen als op een tafeltje of kast plaatsen, want je kiest zelf welke kabel je met deze lampjes bestelt.

Ook functionele lampjes moeten kunnen!

bureaulamp z-design

Heel wat mensen houden er natuurlijk ook van om een boekje te lezen in bed. In dat geval volstaat wat sfeerverlichting natuurlijk niet. Maar een heldere leeslamp hoeft niet alleen functioneel te zijn. Kies voor een leuk bureaulampje dat past in de stijl van de slaapkamer. Zo vormt je handige leeslamp ook een deel van het decor.

Tasso Plafondlamp

Tasso Plafondlamp

Ook een eenvoudige plafondlamp kan vervangen worden door een origineel lampje. Deze houten stokjes zijn bovenaan voorzien van verlichting en werpen hun licht op je plafond. Ze bewegen een beetje door luchtstromen en zorgen zo voor een aangename verspreiding van het licht.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>