Muurdecoratie om bij weg te dromen

DG-1150

 

Ideaal is om in je slaapkamer enkele rustgevende sfeerbeelden tegen de muur te bevestigen. Kies voor zachte kleuren en natuurlijke taferelen. Ze stralen een rustgevende sfeer uit die ideaal is voor in de slaapkamer.

De Deco Glasses van Eurographics

Een Deco Glass is een foto die geprint is op een glazen plaat. Door de keuze voor glas krijgt de foto een heel bijzondere nadruk. Het beeld komt helemaal tot zijn recht en krijgt een zwevende toets

De foto’s op glas zijn beschikbaar in heel verschillende formaten. Zo kan je een formaat kiezen dat precies past in jouw kamer. Bovendien kan je ook kiezen voor een drieluik om zo een indrukwekkende fotomuur tot stand te brengen.

Een foto op canvas

Ook foto’s op canvas zijn erg populair voor in de slaapkamer. Ze hebben meestal zachtere kleurtinten en vormen zo een subtielere manier om je slaapkamer te decoreren. Ze zijn bovendien erg licht en kunnen dus eenvoudig aan de muur bevestigd worden.

Eigen ideetjes

Het hoeft natuurlijk niet noodzakelijk een kunstfoto te zijn! Je kan ook gewoon je eigen foto’s in een mooi kader plaatsen en verzamelen tegen de muur. Op die manier kan je een heuse fotowand inrichten met een collage van al je mooiste herinneringen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>